LiveZilla Live Help
Онлайн магазин Jata България | Продукти за дома | Продукти за кухня | Здраве и красота Онлайн магазин Jata България | Продукти за дома | Продукти за кухня | Здраве и красота  
Начало| За Jata| Магазини| Сервизи| Контакти|
Тел.: 0700 11 770
Мобилен: 0887 411 400
Продукти от Испания
Регистрация »
Забравена парола »
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.

Плащане

Наложен платеж:

 • Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, ако има такива, става при получаването й от клиента в брой, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
 • Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.
 • Заплащането на поръчаната стока от Вас, минава през следните три стъпки:

Стъпки на заплащане наложения платеж на поръчаната от сайта стока
стъпка:
  Направете поръчка през сайта или чрез другите начини.
Оператор ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите по доставката.
Стъпки на заплащане наложения платеж на поръчаната от сайта стока
стъпка:
  Получаване на стоката от куриери "Спиди".
Стоката ще бъде получена в срок от 2 работни дена.
Стъпки на заплащане наложения платеж на поръчаната от сайта стока
стъпка:
  Заплащане на наложения платеж на пратката в брой.
Получавате заедно с пратката платежен документ.

Банков превод:

 • Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път на сметка:
Фирма: "ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ" АД
IBAN: BG68 STSA 9300 0005 8730 89
BIC: STSA BGSF
Банка: ДСК АД
Относно: Номер на поръчката, който номер, ще получите след потвърждаване на поръчката или по номер на Проформа фактура.
 • Плащането се извършва предварително.
   
 • Преди да направите плащане, изчакайте оператор да се свърже с Вас, за потвърждение на поръчката и уточняване на детайлите по получаването й.
  • Заявките, подадени чрез онлайн магазина www.jata.bg, се обслужват за 24 часа или в рамките на деня, в който са подадени.
  • Поръчки направени през събота и неделя или национални почивни дни се обслужват през първия работен ден след тях.
Чрез дебитна/кредитна банкова карта:


Условия за плащане с банкови карти

1.Видове карти, които приемаме:

 • Уважаеми клиенти ние приемаме плащане чрез следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
 • Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 • Моля проверете също така, дали Вашата карта е отворена от Вашият издател за транзакции в Интернет.
 • При плащане с Вашата кредитна или дебитна карта, сумата ще се начисли след като потвърдите плащането.

Максималната сума за транзакция е 10 000лв. Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Всякa цена на продукт в този сайт е в български левове (BGN). Ако валутата по сметката на картодържателя не е в български лева, то сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.

Общата стойност на поръчката ви е сумата на всички поръчани продукти с вкл ДДС /или без ДДС ако е упоменато/, без такса за доставка. Таксата за доставка, ако има такава, се заплаща отделно на куриерска фирма при получаване. Условията ни за доставка са за територията на Рeпублика България. На клиентите ни от чужбина препоръчваме да проверят изисквания относно мита, квоти, ограничения за внос на определени продукти или други изисквания на местното законодателство.


2. Описание на процедурата за извършване на онлайн плащане с банкова карта:

За да извършите плащане с банкова карта е необходимо да следвате следните стъпки:
 1. Избирате продукт/и и отбелязвате желаното количество.
 2. Запознавате се с условията за доставка.
 3. Отбелязвате начин на плащане: чрез кредитна/дебитна карта.
 4. Важно: За да платите чрез карта трябва да направите регистрация, ако нямате такава менюто ще ви прехвърли към панела за регистрация, като ще се запази информацията за добавените от Вас продукти в кошницата.
 5. Натиснете бутон „Към 3-та стъпка :Въвеждане на лични данни за поръчка.” След като вече имате регистрация част от данните ще бъдат автоматично заредени. Натиснете бутон „Изпращане на поръчката”.
 6. На посочен от Вас имейл ще получите потвърждението на поръчката.
 7. Наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди наличността на избраните продукти , начин и срок на доставка и адрес за получаване.
 8. След като сте получили нашето потвърждение може да преминете към плащане с Вашата карта, това става като влезте в личното си меню с потребителското име и парола.
 9. От меню „Поръчки” избирате коя поръчка ще платите /в случай, че има повече от една/ като натиснете бутона ”Плащане с карта”. В случай, че не виждате такъв активен бутон и поръчката Ви е със статус „чака” моля да се свържете с нас на телефон 0700 11 770 на цената на един градски разговор.
 10. При натискане на бутона ”Плащане с карта” се отваря платежна страница на обслужващата ни банка /ОББ/, където въвеждате данните на Вашата карта: номер, дата на валидност, три цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес и пощенски код. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
 11. Сумата и валутата на плащането се зареждат автоматично.
 12. Потвърждавате Вашето плащане.
 13. На екрана ще видите транзакционна бележка, която е желателно да отпечатате. Същата ще се съхранява в личното Ви меню към направената поръчка за срок минимум 12 месеца или до закриване на регистрацията Ви.


3. Защита на картовите данни при плащането с банкови карти:
 • Уважаеми клиенти през целия процес на проверка за автентичност персоналът на Интерсервиз Узунови АД няма достъп до картовите и автентификационните данни, които въвеждате за Вашата карта.
 • За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с Вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
 1. Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
 2. Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
 3. В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентификация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
 • Всички данни, които въвеждате във връзка с Вашата поръчка са защитени според изисканията на Закона за защита на личните данни. Фирма Интресервиз Узунови АД е Администратор на лични данни съгласно удостоверение № 15473, издадено от Комисията за защита на личните данни.

4. Онлайн Гаранция: Връщане на закупена стока до 14 дни:
 • Уважаеми клиенти, с тази Гаранция Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до 14 календарни дни след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка.
 • Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, Изтерсервиз Узунови АД, ще възстанови парите похарчени за покупката до 14 дни след пристигане на стоката в склада ни или ще Ви я замени по Ваше желание.
 • Когато плащането е направено с банкова карта, сумата ще бъде възстановена задължително по сметакта на банковата карта, с която сте платили.
 • Гаранцията важи само за стоки, които са в опаковки за многократна употреба!
 • Гаранцията важи само в случаите, когато стоката бъде върната в оригиналната си опаковка, придружена с всички документи и аксесоари, с които е била получена!
 • За да се възползвате от Гаранцията пазете опаковките, документите и аксесоарите на закупените от нас продукти.
 • Във връзка с чл.47, ал.1 т.12, напомняме, че ТЪРГОВЕЦЪТ предлага на ПОЛЗВАТЕЛЯ стоки със законова гаранция от 2 /две/ години в съответствие с договора за продажба от разстояние.
 • Независимо от всичко, всеки потребител се ползва със законовата гаранция определена според Закона за Защита на Потребителите чл.115.

Рекламация и отказ от договор за продажба от разстояние:

1. При получаването на стоката ПОЛЗВАТЕЛЯТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира видими недостатъци като: нарушена цялост на опаковката, козметични транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари, липса на придружаващи документи, които и да са от изискваните от българското законодателство, незабавно да информира лицето, извършващо доставката.
2. В случай, че са налични дефекти или установени липси в окомплектовката в присъствие на куриера или лицето, извършващо доставката, се съставя констативен протокол като ПОЛЗВАТЕЛЯТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ отказва да получи пратката. На следния имейл адрес: martin.atanasov@isu.bg или във формата за контакти ПОЛЗВАТЕЛЯТ изпраща снимки на дефектите на уреда, заснета транспортната опаковка от всичките й страни и предявява претенции за рекламация в писмен вид.
3. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ не направи оглед на получената стока и не предяви незабавни претенции, стоката се смята за одобрена и потребителят губи право да претендира на по-късен етап.
4. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ е избрал по собствено желание куриерска фирма, с която ТЪРГОВЕЦЪТ няма договорни отношения за доставка на своята поръчка, или е възложил на такава връщане на стоката обратно към ТЪРГОВЕЦА, рискът от загуба или повреда на стоката е изцяло за сметка на ПОЛЗВАТЕЛЯ съгласно чл.103 ал.2 от ЗЗП. ПОЛЗВАТЕЛЯТ отправя претенции към избрания от него превозвач.
5. ПОЛЗВАТЕЛЯТ, който има качество на потребител по смисъла на ЗЗП, има право на основание чл.50 от ЗЗП да се откаже от сключения договор от разстояние, без да дължи неустойка или обезщетение в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, съгласно чл.50 т.2а, б.
6. ПОЛЗВАТЕЛЯТ информира писмено ТЪРГОВЕЦА за решението си да се откаже от договора за продажба  преди изтичането на 14-дневния срок по чл.50 от ЗЗП, а ТЪРГОВЕЦЪТ изпраща на ПОЛЗВАТЕЛЯ незабавно потвърждение на получено заявление за отказ от договор за продажба.
7. ПОЛЗВАТЕЛЯТ връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.
8. ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява получената сума, платена от ПОЛЗВАТЕЛЯ, включително с разходите за доставка, в 14-дневен срок, считано от датата на уведомяване за решението на ПОЛЗВАТЕЛЯ да се откаже от договор за продажба, като използва същото платежно средство, използвано от ПОЛЗВАТЕЛЯ. При неспазване на срока за връщане на стоката от ПОЛЗВАТЕЛЯ ТЪРГОВЕЦЪТ задържа възстановяването на заплатената сума, докато не получи обратно стоката от потребителя.
9. На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ намалена стойност на закупената стока. ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 15% и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите за доставка, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка/.  ТЪРГОВЕЦЪТ отбива от заплатената сума 25% и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите за доставка, когато стоката е изпробвана /с цел да се установи естеството, характеристиките и доброто  функциониране/.
10.ТЪРГОВЕЦЪТ не възстановява разходи за доставка, ако ПОЛЗВАТЕЛЯТ доброволно е избрал различен доставчик от предлаганите от ТЪРГОВЕЦА, с които има договорни отношения.
11. В случай на обстоятелствата, посочени в т.1, 2 и 3, както пагуба или загуба на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не възстановява заплатената сума за стоката и всички свързани с нея разходи.
 

 

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП

 

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

 

До ...........................

/името на търговеца/

................................................................................

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

.......................................................... /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ......................

Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/

.................................................................................../Име на потребителя/

Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/

 

...................                                                                             ..................................

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

 

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на:

 • сключване на договора – при договор за услуги;
 • приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.


При възникване на спор всеки потребител има правото да се обърне към органите за алтернативно решаване на спорове /АРС/.
Списък на органите, признати за органи за алтернативно решаване на спорове между потребители и търговци на територията на Република България.


Списък на всички органи за алтернативно решаване на спорове, нотифицирани от държавите-членки е достъпен на Електронната платформа за онлайн решаване на спорове на Европейската комисия на следния линк:https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show.

Европейски комисия: http://ec.europa.eu/

 
5. Контакти при възникнали въпроси във връзка с плащания с банкови карти:

 • За всякакви въпроси свързани с плащания чрез банкови карти можете да се свъжете с представител на Интерсервиз Узунови АД на следните координати:
 • Адрес: Гр. Варна, бул Владислав Варнен чик 186, Mall Varna, ет.2, офис 2-17
 • Тел: 052/556605, от понеделник до петък, 8:30ч-18:00ч.
 • Факс: 052/556620
 • e-mail: leasing@isu.bg

Кошницата е празна
/catart_pictures/tn_jatabg-art-5788Jata-848S-1.jpg


Дъска за гладене 2 в 1 със стълба Jata 848S, 107 x 34 см

Цена: 189.00лв.
Онлайн промо цена: 169.00лв.

Добави в кошницата

* Произволно избран продукт в промоция
Цена на доставка за цялата страна
4.99 лв. без допълнително оскъпяване.

*вижте условията
» Керамични посуда
 
За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро!
Категории

» Продукти за дома
» Продукти за кухня
» Здраве и красота
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Jata
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Jata
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2018

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД

www.jata.bg

nerasoft v3.0.9.1
www.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.smegbg.comwww.elicabg.com

www.silverline.bg
» Условия за ползване» Използване на Бисквитки
 
Платете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на JataПлатете с карта, вашата покупка от магазина на Jata
Vizia Design Studio